Evendor.roEvendor.roEvendor.ro
Despre noi

O poveste adevărată

img

Poate te aștepți să citești o descriere plastică, extrem de superficială și eventual falsă, despre un brand, pe numele său Evendor.ro, al cărei singur rol este să umple acest gol din rubrica ”Despre noi”. 

 

Însă așa cum ne caracterizează, am ales și de această dată să fim sinceri, prietenoși, deschiși și am decis să ne asumam această rubrică și sa ne dezvăluim în fata voastră, a viitorilor noștri parteneri, colaboratori, clienți, exact așa cum suntem noi… 

 

Ana și Claudiu de la Evendor.ro, încântați de cunoștință! 

img

Povestea noastră începe acum ceva timp, când gândurile noastre parca s-au vorbit fără ca noi sa știm si s-au dat in vileag abia când ne-a ajuns curajul din urma si ne-a împins cu putere către infinit. Acela a fost momentul in care amândoi am știut ca e timpul sa părăsim brațele călduroase ale zonei de confort si sa o luam la fuga prin necunoscut. Așa s-a născut ideea Evendor.ro, practic din nimic, pentru ca niciunul dintre noi nu era nici măcar familiarizat cu acest domeniu pe cat de fascinant pe atât de imprevizibil si gălăgios, comerțul online, social media etc. Pentru ca nici la inginerie si nici la drept nu ne-au învățat nimic despre așa ceva. 

 

Însă pasiunea, dedicarea, curiozitatea, stăruința si, cu siguranță, nebunia de a crede cu tărie in faptul ca poți oricând sa clădești ceva trainic daca ai persoana potrivita alături, ne-au alimentat motoarele negreșit, zi de zi. 

 

Iar astăzi, pregătiți temeinic si cu o echipa de profesioniști in spate care investesc cunoașterea si priceperea lor cu cea mai mare pasiune, dorim sa va prezentam si sa va invitam sa ne fiți alături in cel mai nou proiect al nostru, www.evendor.ro 

 

Dorim ca prin acest proiect sa ne folosim de armele noastre cele mai sofisticate cu care sa dărâmam mituri urbane cu privire la ”internetul rău in care sa nu te încrezi niciodată” si sa construim, in schimb, realități confortabile, pline de încredere si siguranță. 

 

Astfel, pe scurt, ne dorim o relație aparte cu fiecare client sau colaborator, ne dorim un parteneriat, o conexiune reala, vie, in care noi promitem sa fim deschiși, comunicativi, maleabili si orientați către soluții pentru orice dificultate ar ieși in cale. 

 

Cam despre asta vrem sa fie Evendor.ro. Despre oameni si nevoile lor, despre soluții găsite de nicăieri, despre înțelegere si generozitate, onestitate si bunăvoință. Dar si despre curaj, progres si dezvoltare sau despre dragoste si entuziasm. 

 

Cu mult drag si pasiune, 

 

Ana si Claudiu 

Intră în comunitate
Află primul despre oferte și noile noastre produse
banner_icon

Thanks for subscribing!

banner_icon

Failed to submit the form. Please try again.

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai rămas doar [max].
Adaugă la lista dorințelorCaută lista dorințelorȘterge lista dorințelor
Coș de cumpărături
Livrare gratuită pentru toate comenzile peste [money]
Agaudă în coș produse în valoare de [money] pentru a obține TRANSPORT GRATUIT!
Felicitări! Aveți transport gratuit!

Coșul tău este gol

Return To Shop

Adaugă notă comandă Editează notă comandă
Adaugă un cupon

Adaugă un cupon

Codul cuponului va funcționa pe pagina de finalizare